Μητρικός θηλασμός

Το ΛΗΤΩ υπήρξε το πρώτο Ιδιωτικό Μαιευτήριο στην Ελλάδα που εφαρμόζει τα περισσότερα από τα βήματα, όπως αυτά ορίζονται από την Π.Ο.Υ και την UNICEF για τον Μητρικό Θηλασμό στα «Νοσοκομεία Φιλικά προς τα Βρέφη».

Γνωρίζοντας ότι ο θηλασμός είναι μια διαδικασία σημαντική και μοναδική, οι άρτια καταρτισμένες κι έμπειρες μαίες μας στέκονται με αγάπη, υπομονή και επιμονή κοντά στις λεχωίδες, τις οποίες ενημερώνουν για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του μητρικού θηλασμού και τις διδάσκουν την τέχνη του.

Οι μαίες της Αίθουσας Τοκετών και του Χειρουργείου, τοποθετούν το νεογέννητο πάνω στη μητέρα αμέσως μετά τον τοκετό, δέρμα με δέρμα (skin to skin).

Στη Μ.Ε.Ν.Ν., οι μαίες εκπαιδεύουν τους γονείς των πρόωρων νεογνών για τον σωστό και επιτυχή θηλασμό, εφαρμόζοντας τη μέθοδο καγκουρό και ενθαρρύνοντας τη συνέχισή του μετά την έξοδο του νεογνού από τη μονάδα.

Οι μαίες των Ορόφων Νοσηλείας εκπαιδεύουν καθημερινά τους γονείς στον μητρικό θηλασμό, ενισχύοντας τις γνώσεις τους και καθησυχάζοντας πολλούς από τους φόβους τους.

Επιπλέον, με την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας (210 – 6902200 - 299 και 210 6902300 - 399), το ΛΗΤΩ προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στα ζευγάρια από την αρχή της εγκυμοσύνης, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μαιευτήριο, αλλά και μετά την αποχώρησή τους, με συμβουλές και υποστήριξη, προκειμένου να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στον νέο τους ρόλο.


Ημερολόγιο
Εγκυμοσύνης

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα και στο μωρό σας σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης.

Υπολογιστής
Κύησης

Υπολογίστε της ημέρες της κύησής σας & των γόνιμων ημερών.

Αναζήτηση
Ιατρού

Αναζητήστε προσωπικό μέσω ονόματος, ειδικότητας ή περιοχής ιατρείου.

ΛΗΤΩ Γενική, Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Ε.
ΟΜΙΛΟΣ HHG
HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Y-Logimed Α.Ε.
Business Care
Healthspot
Digital Clinic
HEAL
IVF
Apollonion
Aretaeio
HomeCare
ΠLATON ΔΙΑGNOSIS
City Hospital