H παραμονή σας στο δωμάτιο

Προκειμένου η διαμονή σας στο ΛΗΤΩ να είναι άνετη, η Προϊσταμένη και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Ορόφου βρίσκονται στη διάθεσή σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το χρειαστείτε.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Από το δωμάτιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Προϊσταμένη του Ορόφου πατώντας το κόκκινο κουμπί της τηλεφωνικής συσκευής του δωματίου σας.

Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εξωτερικές κλήσεις, πληκτρολογώντας το 8 και σχηματίζοντας στη συνέχεια τον αριθμό που σας ενδιαφέρει.

Ο αριθμός του τηλεφώνου του δωματίου σας, στο οποίο μπορείτε να δέχεστε και εξωτερικές κλήσεις είναι το 210-6902--- και το τριψήφιο νούμερο, που αναγράφεται στο πίσω μέρος της τηλεφωνικής συσκευής.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο, πληκτρολογώντας το 9.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Από την τηλεόραση του δωματίου σας μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και τα συνδρομητικά κανάλια της NOVA.

Όλα τα δωμάτια νοσηλείας διαθέτουν κλιματισμό, που εσείς μπορείτε να ρυθμίσετε. Για τη σωστή λειτουργία του, το παράθυρο του δωματίου σας θα πρέπει να παραμένει κλειστό.

Γραπτές οδηγίες τόσο για την χρήση της τηλεφωνικής συσκευής, όσο και για την τηλεόραση και τον κλιματισμό, θα βρείτε στο κομοδίνο σας.

ΩΡΕΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ

08:00-12:00-19:00

Με γνώμονα το διαιτολόγιο που έχει συστήσει ο Θεράπων Ιατρός σας, οι επιστήμονες του διαιτολογικού τμήματος διαμορφώνουν τα γεύματά σας εξατομικευμένα.

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΥΝΟΔΩΝ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ

Απαγορεύεται η διανυκτέρευση των επισκεπτών στους θαλάμους νοσηλείας όλων των θέσεων, εκτός από τα μονόκλινα, lux και σουίτα όπου μπορεί να παραμείνει ένα άτομο.

Εάν επιθυμείτε την παρουσία αποκλειστικής νοσοκόμας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Προϊσταμένη του Ορόφου. Η αμοιβή της καθορίζεται από το Νόμο.


Ημερολόγιο
Εγκυμοσύνης

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα και στο μωρό σας σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης.

Υπολογιστής
Κύησης

Υπολογίστε της ημέρες της κύησής σας & των γόνιμων ημερών.

Αναζήτηση
Ιατρού

Αναζητήστε με όνομα ή ειδικότητα.

ΛΗΤΩ Γενική, Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Ε.
ΟΜΙΛΟΣ HHG
HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Y-Logimed Α.Ε.
Business Care
Healthspot
Digital Clinic
HEAL
IVF
Apollonion
Aretaeio
HomeCare
ΠLATON ΔΙΑGNOSIS
City Hospital