Ψυχολογική Υποστήριξη

Ψυχολογική Υποστήριξη

Σε μια εποχή που oι όροι “baby friendly” (φιλικό προς τα μωρά) και “mother friendly” (φιλικό προς τη μαμά) ακούγονται όλο και πιο συχνά, σε σημείο να αποτελούν σημαντικό κριτήριο για την επιλογή Κλινικής, το ΛΗΤΩ έρχεται να προσφέρει υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στη γυναίκα του σήμερα, που θέλει μια ολιστική προσέγγιση των πραγμάτων, πόσω μάλλον σε ό,τι αφορά σημαντικότατες πλευρές της ζωής.

Γιατί η ψυχολογία της γυναίκας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο κατά τον τοκετό, όσο και μετέπειτα στην περίοδο της λοχείας.

Στόχος του τμήματος στο ΛΗΤΩ είναι η υποστήριξη και ενδυνάμωση της μητέρας ώστε να απολαύσει την ομορφιά του τοκετού και της αγκαλιάς του μωρού της. Επιπλέον, στην περίοδο της λοχείας προσφέρεται υποστήριξη και ενδυνάμωση της ψυχολογίας, συμβουλευτική, αλλά και αντιμετώπιση της επιλόχειας κατάθλιψης.

Ακόμα, η Κλινική είναι κοντά και σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται σε ασθενείς που υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις είτε ακολουθούν κάποιας μορφής θεραπεία (ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία, ορμονοθεραπεία). Στόχος είναι η αντιμετώπιση του φόβου και η ενδυνάμωση του συναισθηματικού δυναμικού, ώστε να ενισχυθεί η θεραπεία ή αποθεραπεία.


Επικοινωνία

210-6902000

info@leto.gr

Ιατροί

Αναζήτηση Ιατρών

Ημερολόγιο
Εγκυμοσύνης

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα και στο μωρό σας σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης.

Υπολογιστής
Κύησης

Υπολογίστε της ημέρες της κύησής σας & των γόνιμων ημερών.

Αναζήτηση
Ιατρού

Αναζητήστε με όνομα ή ειδικότητα.

ΛΗΤΩ Γενική, Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Ε.
ΟΜΙΛΟΣ HHG
HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Y-Logimed Α.Ε.
Business Care
Healthspot
Digital Clinic
HEAL
IVF
Apollonion
Aretaeio
HomeCare
ΠLATON ΔΙΑGNOSIS
City Hospital