Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το Λητώ πιστεύει ακράδαντα στον άνθρωπο και τις αξίες που διέπουν την καθημερινή μας ζωή. Πώς θα μπορούσε διαφορετικά, άλλωστε, αφού στους χώρους του γεννιέται καθημερινά ζωή. Για το λόγο αυτό, δεν δίστασε ποτέ να βρεθεί κοντά στον άνθρωπο.

Οι άνθρωποι του ΛΗΤΩ βρέθηκαν στο ακριτικό Καστελλόριζο για να πραγματοποιήσουν δωρεάν ιατρικό προληπτικό έλεγχο των κατοίκων του νησιού. Η ιατρική ομάδα του ΛΗΤΩ αποτελείτο από Μαιευτήρα - Γυναικολόγο, Παιδίατρο, Παθολόγο - Καρδιολόγο, Προϊσταμένη Μαία και παραϊατρικό προσωπικό.

Στους σεισμόπληκτους του 2000, πρόσφερε δωρεάν τοκετούς και νοσηλείες, παιδιατρικές εξετάσεις όλων των παιδιών των σεισμοπλήκτων, καθώς και την παρασκευή, συσκευασία και διάθεση ικανού αριθμού μερίδων φαγητού.

Σημαντική ήταν η συμπαράσταση της κλινικής στον πολύπαθο γιουγκοσλαβικό λαό, συμμετέχοντας στην αποστολή βοήθειας του Δήμου Αθηναίων, με νοσοκομειακό εξοπλισμό.

Στους πυρόπληκτους του νομού Ηλείας το ΛΗΤΩ διέθεσε ιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονταν κοντά στους κατοίκους της περιοχής και προσέφερε για όσο διάστημα χρειαζόταν ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Στο χώρο της Παραλαβής Ασθενών της κλινικής, φιλοξενείται κυτίο συλλογής χρημάτων, βοηθώντας το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ", στο έργο του για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Το κοινωνικό έργο του ΛΗΤΩ επεκτείνεται και στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας πραγματοποιεί δωρεάν ΠΑΠ-ΤΕΣΤ και μαστογραφίες ή/και υπερήχους μαστού, ενώ παράλληλα δεν σταματά να συμβάλει στην Τράπεζα αίματος με την οργάνωση εθελοντικής Αιμοδοσίας του προσωπικού του.


Επικοινωνία

210-6902000

info@leto.gr

Ιατροί

Αναζήτηση Ιατρών

Ημερολόγιο
Εγκυμοσύνης

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα και στο μωρό σας σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης.

Υπολογιστής
Κύησης

Υπολογίστε της ημέρες της κύησής σας & των γόνιμων ημερών.

Αναζήτηση
Ιατρού

Αναζητήστε προσωπικό μέσω ονόματος, ειδικότητας ή περιοχής ιατρείου.

ΛΗΤΩ Γενική, Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Ε.
ΟΜΙΛΟΣ HHG
HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Y-Logimed Α.Ε.
Business Care
Healthspot
Digital Clinic
HEAL
IVF
Apollonion
Aretaeio
HomeCare
ΠLATON ΔΙΑGNOSIS
City Hospital