Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το ΛΗΤΩ πιστεύει ακράδαντα στον άνθρωπο. Πώς θα μπορούσε διαφορετικά, άλλωστε, αφού στους χώρους του γεννιέται καθημερινά η ζωή. 

Στο πλαίσιο αυτό προχωρά συνεχώς σε ενέργειες με θετικό κοινωνικό αποτύπωμα, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον και προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει σε θέματα υγείας.

  • Οι άνθρωποι του ΛΗΤΩ βρέθηκαν στο ακριτικό Καστελλόριζο για να πραγματοποιήσουν δωρεάν ιατρικό προληπτικό έλεγχο των κατοίκων του νησιού. Η ιατρική ομάδα του ΛΗΤΩ αποτελείτο από Μαιευτήρα - Γυναικολόγο, Παιδίατρο, Παθολόγο - Καρδιολόγο, Προϊσταμένη Μαία και παραϊατρικό προσωπικό.
  • Στους σεισμόπληκτους του 2000, προσέφερε δωρεάν τη δυνατότητα τοκετού και νοσηλείας, παιδιατρικές εξετάσεις για όλα τα παιδιά από σεισμόπληκτες οικογένειες καθώς και σημαντικό αριθμό μερίδων φαγητού.
  • Σημαντική ήταν η συμπαράσταση της Κλινικής στον πολύπαθο γιουγκοσλαβικό λαό, συμμετέχοντας στην αποστολή βοήθειας του Δήμου Αθηναίων, με νοσοκομειακό εξοπλισμό.
  • Στους πυρόπληκτους του νομού Ηλείας, το ΛΗΤΩ διέθεσε ιατρούς και νοσηλευτές και προσέφερε για όσο διάστημα χρειαζόταν ιατροφαρμακευτικό υλικό.
  • Στο χώρο της Παραλαβής Ασθενών της Κλινικής, φιλοξενείται κυτίο συλλογής χρημάτων, για να στηρίζει το έργο για το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" και την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.
  • Το κοινωνικό έργο του ΛΗΤΩ εκτείνεται και στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, πραγματοποιεί δωρεάν ΠΑΠ-ΤΕΣΤ και μαστογραφίες ή/και υπερήχους μαστού, ενώ παράλληλα ενισχύει την τράπεζα αίματος με την οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας για τους εργαζομένους του.

Επικοινωνία

210-6902000

info@leto.gr

Ιατροί

Αναζήτηση Ιατρών

Ημερολόγιο
Εγκυμοσύνης

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα και στο μωρό σας σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης.

Υπολογιστής
Κύησης

Υπολογίστε της ημέρες της κύησής σας & των γόνιμων ημερών.

Αναζήτηση
Ιατρού

Αναζητήστε με όνομα ή ειδικότητα.

ΛΗΤΩ Γενική, Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Ε.
ΟΜΙΛΟΣ HHG
HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Y-Logimed Α.Ε.
Business Care
Healthspot
Digital Clinic
HEAL
IVF
Apollonion
Aretaeio
HomeCare
ΠLATON ΔΙΑGNOSIS
City Hospital