Αίθουσα Τοκετών

Η Αίθουσα Τοκετών του ΛΗΤΩ έχει να επιδείξει ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον, με άνετους μεγάλους χώρους, λουσμένους στο φως. Έχοντας ως αποκλειστικό της προνόμιο, το φυσικό φως έρχεται να συμβάλλει σημαντικά στη θετική ψυχολογία τόσο της μέλλουσας μητέρας όσο και του συνοδού της.

Διαθέτει συνολικά τέσσερις (4) αίθουσες προετοιμασίας-ωδινών των επιτόκων για φυσιολογικό τοκετό και δύο (2) αίθουσες εναλλακτικού τοκετού, εκ των οποίων μία (1) αίθουσα με πισίνα για τοκετό στο νερό και μία (1) αίθουσα κατάλληλα διαμορφωμένη για φυσικό τοκετό σαν στο σπίτι.

Οι επίτοκες σε όλα τα δωμάτια μπορούν να εναλλάσσουν θέσεις στις μαιευτικές κλίνες με ειδικό χειριστήριο, να χρησιμοποιούν μπάλες ασκήσεων γυμναστικής διαφορετικού μεγέθους, να είναι περιπατητικές, να απολαμβάνουν χαλαρή μουσική ή και να βλέπουν πρόγραμμα της αρεσκείας τους στην τηλεόραση. Και όλα αυτά υπό τη συνεχή ή και αδιάληπτη καρδιοτοκογραφική παρακολούθηση με monitor τελευταίας γενιάς, συνδεδεμένα στον κεντρικό σταθμό στη στάση Προϊσταμένης. Δίνεται επίσης η δυνατότητα ασυρμάτου monitor (ΜΟΝΙCA) για τις επίτοκες που επιθυμούν και δύνανται να κινούνται στον χώρο.

Οι αίθουσες μαίευσης περιλαμβάνουν όλον τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για την ασφαλή διεκπεραίωση ενός φυσιολογικού τοκετού, όπως χειρουργικός φωτισμός οροφής, πλήρης εργαλειοθήκη, μηχανήματα αναισθησίας-αναλγησίας και ανοιχτού τύπου θερμοκοιτίδες, κατάλληλες για την ανάνηψη και φροντίδα των νεογνών στα πρώτα λεπτά της ζωής τους.

Καλύπτονται όλα τα στάδια του τοκετού και συγκεκριμένα από την παραλαβή με την προετοιμασία της επιτόκου έως την ολοκλήρωση του τοκετού και από την έγκαιρη έναρξη του μητρικού θηλασμού μέσα στην 1η ώρα έως την ασφαλή μεταφορά μητέρας και νεογνού στον Όροφο Νοσηλείας.

Είναι επανδρωμένη από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, να προσφέρει υπηρεσίες υγείας, υψηλών προδιαγραφών.

To ιατρικό της δυναμικό που απαρτίζεται από Μαιευτήρες – Γυναικολόγους σε συνεργασία με Ιατρούς άλλων ειδικοτήτων όπως Αναισθησιολόγους, Καρδιολόγους, Παιδιάτρους / Νεογνολόγους, διασφαλίζουν ως ενιαία ομάδα τις καλύτερες συνθήκες για την ασφαλή έκβαση κάθε τοκετού.

Οι Μαίες της Αίθουσας Τοκετών φέρουν πιστοποίηση ηλεκτρονικής παρακολούθησης εμβρύου-καρδιοτοκογραφίας στην κύηση και στον τοκετό, ενώ διαθέτουν πολυετή εμπειρία στη διεκπεραίωση του φυσικού τοκετού και τοκετού στο νερό. Μαζί με το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό πλαισιώνουν τη μητέρα, τον συνοδό της και το νεογέννητο με γνώση, επαγγελματισμό, ενσυναίσθηση αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

210 6902010 - 011


Επικοινωνία

210-6902010

info@leto.gr

Ιατροί

Αναζήτηση Ιατρών

Photo Gallery

Ημερολόγιο
Εγκυμοσύνης

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα και στο μωρό σας σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης.

Υπολογιστής
Κύησης

Υπολογίστε της ημέρες της κύησής σας & των γόνιμων ημερών.

Αναζήτηση
Ιατρού

Αναζητήστε προσωπικό μέσω ονόματος, ειδικότητας ή περιοχής ιατρείου.

ΛΗΤΩ Γενική, Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Ε.
ΟΜΙΛΟΣ HHG
HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Y-Logimed Α.Ε.
Business Care
Healthspot
Digital Clinic
HEAL
IVF
Apollonion
Aretaeio
HomeCare
ΠLATON ΔΙΑGNOSIS
City Hospital