Γυναικολογικές Ενδοσκοπικές Επεμβάσεις και Εφαρμογές Laser

Η Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική περιλαμβάνει τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων με τη βοήθεια κάμερας ψυχρού φωτός - οπτικής ίνας, δια μέσου μικρών οπών στο κοιλιακό τοίχωμα χωρίς να χρειάζεται πλήρης διάνοιξη της κοιλίας, με χειρουργική τομή ανοικτού χειρουργείου.

Υπό γενική αναισθησία το λαπαροσκόπιο - η κάμερα εισάγεται μέσω μιας αφανούς μικρής τομής περί του ενός εκατοστού στο εσωτερικό της κοιλίας, όπου ελέγχονται τα ενδοκοιλιακά όργανα με λεπτομέρεια χιλιοστού.

Πληθώρα γυναικολογικών επεμβάσεων μπορεί να γίνει με αυτή την τεχνική, καθώς και διερεύνηση υπογονιμότητας. Η ευκρίνεια και η ψηφιακή ανάλυση της κάμερας μπορεί να δώσει διαγνωστικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα και ταυτόχρονα να ακολουθήσει η χειρουργική αντιμετώπιση δια μέσου μικρών οπών χαμηλά στο κοιλιακό τοίχωμα. Η χρήση 3D απεικόνισης, όπου χρειάζεται, διευκολύνει περαιτέρω την αξιολόγηση του χειρουργικού πεδίου και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του χειρουργικού αποτελέσματος. Επιπροσθέτως, η σύγχρονή εφαρμογή Laser και άλλων ειδών ενέργειες, όπως plasma, καθιστούν την ενδοσκοπική μέθοδο προτιμότερη σε σχέση με το ανοικτό χειρουργείο της κοιλίας.

Ο χρόνος νοσηλείας είναι κατά πολύ μικρότερος και η ασθενής επιστρέφει στην καθημερινότητά της μετά από λίγα εικοσιτετράωρα, ο δε χειρουργικός πόνος είναι ελαχιστοποιημένος και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άριστο.

Με την ίδια εφαρμογή της τεχνολογίας ενδοσκοπικά, με τη χρήση στερεοσκοπικής κάμερας, μπορεί να μελετηθεί το εσωτερικό της ενδομητρικής κοιλότητας και να αντιμετωπιστούν μια πλειάδα προβλημάτων με στοχευμένο τρόπο, αφού επιτρέπεται η άμεση όραση και εκτίμηση του προβλήματος της ενδομητρικής κοιλότητας.

Η χρήση νεοτόμων χειρουργικών τεχνικών και ενεργειών Laser από το ενδοσκοπικό τμήμα της κλινικής μπορεί να δώσει διαγνωστικές λύσεις και θεραπείες με τον πιο ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο.


Επικοινωνία

210-6902100

info@leto.gr

Ιατροί

Αναζήτηση Ιατρών

Ημερολόγιο
Εγκυμοσύνης

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα και στο μωρό σας σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης.

Υπολογιστής
Κύησης

Υπολογίστε της ημέρες της κύησής σας & των γόνιμων ημερών.

Αναζήτηση
Ιατρού

Αναζητήστε με όνομα ή ειδικότητα.

ΛΗΤΩ Γενική, Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Α.Ε.
ΟΜΙΛΟΣ HHG
HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Y-Logimed Α.Ε.
Business Care
Healthspot
Digital Clinic
HEAL
IVF
Apollonion
Aretaeio
HomeCare
ΠLATON ΔΙΑGNOSIS
City Hospital