Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαδικασίες εξόδου - Νοσήλια - Τρόποι πληρωμής

Με την συγκατάθεση του θεράποντος ιατρού & της προϊσταμένης του ορόφου νοσηλείας, ο ασθενής ή ο συνοδός του απευθύνεται στο ταμείο εσωτερικών ασθενών για την ενημέρωση και εξόφληση του λογαριασμού.

Το ταμείο εσωτερικών ασθενών βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Οι ώρες λειτουργίας του τμήματος είναι από Δευτέρα - Πέμπτη 08:00-14:30, Παρασκευή & Σάββατο από 08:00-14:00.

Με το εξιτήριο γίνεται και η τακτοποίηση του λογαριασμού. Το Λογιστήριο Ασθενών θα σας ενημερώσει για την οφειλή ώστε να τακτοποιηθεί ο λογαριασμός και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εξιτηρίου.

Σε περίπτωση εξιτηρίου πέραν των ωρών λειτουργίας και σε εορτές-αργίες καταβάλλετε ένα μέρος του λογαριασμού σας και η εξόφληση πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

Η εξόφληση του λογαριασμού μπορεί να πραγματοποιηθεί με μετρητά, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και επιταγή ημέρας. Στις περιπτώσεις εξόφλησης του λογαριασμού με πιστωτική κάρτα, ανάλογα με το ύψος του ποσού και μετά από συνεννόηση με την Οικονομική Διεύθυνση, παρέχεται η δυνατότητα άτοκων δόσεων. Για τη διευκόλυνση σας, υπάρχει στο ισόγειο του Μαιευτηρίου μας ΑΤΜ συνδεδεμένο με το σύστημα Δίας. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης του κόστους παραμονής στο Μαιευτήριο από συνεργαζόμενες προς εμάς ιδιωτικές ασφάλειες (η συμφωνία συνεργασίας ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα).

Την απόδειξη του λογαριασμού που θα πάρετε από το ταμείο εσωτερικών ασθενών με την εξόφληση μπορείτε να την υποβάλετε στον ασφαλιστικό σας ταμείο, στην ιδιωτική σας ασφαλιστική εταιρεία ή στην φορολογική σας δήλωση.

Μαζί με την απόδειξη θα παραλάβετε από το ταμείο εσωτερικών ασθενών την βεβαίωση του Μαιευτηρίου για την αιτία εισόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ταμείο εσωτερικών ασθενών, στα τηλέφωνα: 2106902016-017, fax: 2106902085.

Κατά την έξοδο σας από το Μαιευτήριο δεν πρέπει να ξεχάσετε τα ακόλουθα:

  • την απόδειξη του λογαριασμού σας,
  • την βεβαίωση για την αιτία εισόδου,
  • την απόδειξη της αποκλειστικής νοσοκόμας (αν είχατε) επικυρωμένη από την Προϊσταμένη του ορόφου σας και τη Διευθύνουσα,
  • τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Kivotos tou KosmouFollow us on FacebookΑλφα-lab

ΛΗΤΩ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε., Μουσών 7 - 13 Αθήνα, Τ: 210 690 2000
© Copyright 2007-2011 ΛΗΤΩ. All Rights Reserved