Χρήσιμες Πληροφορίες

H παραμονή σας στο δωμάτιο

Προκειμένου η διαμονή σας στο ΛΗΤΩ να είναι άνετη, η Προϊσταμένη και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Ορόφου βρίσκονται στη διάθεσή σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το χρειαστείτε.

Κάθε πρωί ο παιδίατρος θα σας ενημερώνει στο δωμάτιο σας για την πορεία του νεογέννητου παιδιού σας.

Οδηγίες και συμβουλές για την περιποίηση του νεογνού σας δίνονται καθόλη την διάρκεια της παραμονής σας από το προσωπικό μας.

Πραγματοποιείται καθημερινή επίσκεψη από την Προϊσταμένη του Ορόφου.

Από το δωμάτιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Προϊσταμένη του Ορόφου πατώντας το κόκκινο κουμπί της τηλεφωνικής συσκευής του δωματίου σας.
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε εξωτερικά τηλέφωνα, καλώντας το 8 και σχηματίζοντας τον αριθμό που σας ενδιαφέρει.

Ο αριθμός του τηλεφώνου του δωματίου σας, στο οποίο μπορούν να σας καλούν είναι το 6902--- και το τριψήφιο νούμερο, που αναγράφεται στο πίσω μέρος της τηλεφωνικής συσκευής.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο, πληκτρολογώντας το 9.

Από την τηλεόραση του δωματίου σας μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα κανάλια της NOVA.

Όλα τα δωμάτια νοσηλείας διαθέτουν κλιματισμό, που εσείς μπορείτε να ρυθμίσετε. Για τη σωστή λειτουργία του, το παράθυρο του δωματίου σας θα πρέπει να είναι κλειστό.

Γραπτές οδηγίες τόσο για την χρήση της τηλεφωνικής συσκευής όσο και για την τηλεόραση και τον κλιματισμό, θα βρείτε στο κομοδίνο σας.

Ώρες γευμάτων

08:00-12:00-19:00

Με γνώμονα το διαιτολόγιο που έχει συστήσει ο Θεράπων Ιατρός σας, οι επιστήμονες του διαιτολογικού τμήματος διαμορφώνουν τα γεύματά σας.

Διανυκτέρευση συνοδών-αποκλειστική νοσοκόμα

Απαγορεύεται η διανυκτέρευση των επισκεπτών στους θαλάμους νοσηλείας όλων των θέσεων, εκτός από τα μονόκλινα, lux και σουίτα όπου μπορεί να παραμείνει ένα άτομο.

Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης, η διανυκτέρευση γυναίκας-συνοδού επιτρέπεται μόνο με την έγκριση του Θεράποντα Ιατρού.

Εάν επιθυμείτε την παρουσία αποκλειστικής νοσοκόμας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Προϊσταμένη του Ορόφου. Η αμοιβή της καθορίζεται από το Νόμο.

Kivotos tou KosmouFollow us on FacebookΑλφα-lab

ΛΗΤΩ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε., Μουσών 7 - 13 Αθήνα, Τ: 210 690 2000
© Copyright 2007-2011 ΛΗΤΩ. All Rights Reserved